Polítiques de devolucions i reemborsament.

Els articles comprats en Embotits Arroyo poden ser retornats dins dels 14 dies següents a la recepció de l’enviament en la majoria dels casos. Durant aquest període, pots provar el producte i revisar-lo com si compressis alguna cosa en una botiga física. El producte ha d’estar en les mateixes condicions en què el reps i sense cap mena de mal. Pots treure el producte del seu embalatge, tret que estigui segellat.

Si decideixes retornar els articles, necessitaràs comunicar-nos-ho emplenant el formulari de devolució en la nostra pàgina web, o utilitzant el formulari de desistiment que es mostra a continuació. També pots fer-nos saber que vols retornar la teva comanda enviant un correu electrònic a info@embotitsarroyo.com. Si us plau, tingues en compte que has d’enviar els articles de tornada dins dels 14 dies següents d’informar-nos.

Processant la teva devolució

Després que rebem el teu enviament de tornada, inspeccionarem els articles retornats i començarem a processar el teu reemborsament. Els diners es retornarà al mètode de pagament original que hagis utilitzat durant la compra, tret que prefereixis una altra cosa. El reemborsament es pagarà en
un termini de 7 dies. Haurà de cobrir les despeses d’enviament de devolució vostè mateix. Els costos seran un màxim estimat de 25.

Articles que no poden retornar-se

Els següents tipus d’articles no poden ser retornats:

  • Productes que han estat fets a mida segons les especificacions del comprador com: Talls a mesura del client
  • Productes pereceders o amb una vida útil limitada com: Tots els productes alimentaris.
  • Productes que no poden ser retornats després d’obrir-se per raons higièniques com: Productes alimentaris
  • Productes que venen segellats i que no poden ser retornats després de trencar-se el segell.